01/21/2022 10:00

Vebinārs “Daudzdzīvokļu ēku inženiertīkli un to atjaunošana”

Pasākumi

Rīgas enerģētikas aģentūra (REA) aicina uz vebināru Daudzdzīvokļu ēku inženiertīkli un to atjaunošana 2022. gada 21. janvārī plkst. 10.00 - 12.30 lietotnē MS Teams.

Vebinārā turpināsim meklēt risinājumus un dalīties pieredzē par apkures izmaksām, vai tās nav pārāk augstas, kas tās ietekmē - rēķins par apkuri ir liels, bet dzīvoklī nav silti? Vai mana ēka ir pietiekami energoefektīva un kā es varu veicināt izmaksu samazinājumu? Iepazīstināsim ar kompleksas ēkas atjaunošanas priekšrocībām, ēku apsaimniekošanas prasībām un remontdarbu plānošanu. Skaidrosim, kāpēc jārenovē siltumapgādes sistēmas daudzdzīvokļu ēkās. Tāpat apskatīsim ventilācijas nozīmi renovētajās daudzdzīvokļu ēkās, saules enerģijas risinājumus un Rīgas domes atbalstu ēku atjaunošanā.

Pieteikšanās dalībai vebinārā: https://forms.office.com/r/QrUdDVLDaQ 

Saite uz vebināru tiks nosūtīta uz e-pastu dienu pirms pasākuma. Dalība vebinārā – bez maksas.  Reģistrētajiem dalībniekiem pēc pieprasījuma izsniedzam vebināra apmeklējuma apliecinājumu.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar REA – e-pasts: arnis.lelitis@riga.lv vai tālr. 67012437, 29444448